Om mig


Hej alle sammen! Jeg hedder Thea, jeg er 16 år gammel og bor i kokkedal! Til hverdag går jeg på handelsskole i Helsingør, på en linje der hedder bodycare, hvor man laver skønhedspleje, mode osv.
Også har jeg også nogle islandske heste jeg rider på. Har bla. deltaget i danmarksmesterskaberne 2 gange med finale plads begge gange.
Jeg ELSKER fashion, jeg følger med 24/7 overalt, jeg analysere folks tøj på gaden, jeg ser billeder hele tiden i hovedet af hvad der kunne være flot sammen! Jeg brænder virkelig for det.
I min fremtid ser jeg mig selv arbejde inde for modebranchen, om det er som designer, make-up artist, you name it, bare hele den "verden" vækker min dybeste interesse.
Jeg bruger også meget tid på mine venner og veninder, og jeg elsker det! Dem ville jeg være meget fattig uden! Jeg elsker at få nye venskaber, og møde nye spændende mennesker. Jeg tager bla. meget til fester og i byen, især fordi jeg elsker at style mig op inden, og have det overdrevet sjovt med dem jeg er sammen med!
Men jeg er stadig en afslappet pige, der elsker en god film, stearinlys og te. Jeg går i det der passer mig, om det er hullet natbukser, kjole, det må folk acceptere, jeg synes det er vigtig at være sig selv. Lad aldrig en person eller noget andet ændre på den du er.. Sådan har jeg altid sagt til mig selv.
Jeg er for det meste altid positiv! Synes det er unødvendigt og spild af energi at brokke sig, og jeg kan personligt ikke selv holde ud at høre på folk der beklager sig hele tiden. Men ja sådan er jeg!
Har i nogle spørgsmål, er i velkommen til at spørge mig - guldthea@hotmail.com


Ingen kommentarer: